رحمت للعالمین

جواب به شبهات اینترنتی سایت زندیق

رحمت للعالمین

جواب به شبهات اینترنتی سایت زندیق

آیا الله میتوانست یک فرزند داشته باشد؟

جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۲۶ ب.ظ

بسم الله

منبع : پادزندیق

این مطلب، یکی از شصت شبهه مطرح شده در مقاله ی  "شصت تنافض در قرآن" است .(برای دیدن لیست جواب ها اینجا کلیک کنید)

 

شبهه: (سوره 39 آیه 4) تایید میکند و (سوره 6 آیه 101) احتمال این کار را رد میکند.

پاسخ:

   قرآن کریم در آیه ى 4 سوره ى زمر مى فرماید: (لَوْ أَرادَ اللّهُ أَنْ یتَّخِذَ وَلَداً لاَصْطَفى مِمّا یخْلُقُ ما یشاءُ سُبْحانَهُ هُوَ اللّهُ الْواحِدُ الْقَهّارُ); اگر (به فرض محال) خداوند مى خواست فرزندى انتخاب کند از میان مخلوقاتش آنچه را مى خواست بر مى گزید. منزه است (از این که فرزندى داشته باشد) او خداوند واحد قهار است.

 

در آیه ى 101 از سوره انعام مى فرماید: (بَدِیعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ أَنّى یکونُ لَهُ وَلَدٌ وَ لَمْ تَکنْ لَهُ صاحِبَةٌ وَ خَلَقَ کلَّ شَیء وَ هُوَ بِکلِّ شَیء عَلِیمٌ); پدید آورنده ى آسمان ها و زمین او است، چگونه ممکن است فرزند داشته باشد حال آن که همسرى نداشته و همه چیز را آفریده و او به همه چیز دانا است.

 

از روشن ترین امورى که قرآن کریم بر آن تأکید ورزیده و در موارد متعدد به آن تصریح نموده است به گونه اى که هیچ شک و شبهه اى در آن باقى نمى ماند، مسئله ى فرزند نداشتن خداوند یگانه است و از هیچ آیه اى از قرآن استفاده نمى شود که خداوند فرزندى دارد و یا مى تواند داشته باشد. بلکه آیات زیادى داریم که با صراحت اولاد داشتن خدا را نفى مى کند براى نمونه به آیات ذیل و ترجمه آنها دقت بفرمایید:

1. آیات کریمه ى انعام / 101; 2. اخلاص / 4; 3. نساء / 171; 4. مریم / 35;5.مومنون / 91; 6.زخرف / 81; 7.یونس / 68; 9. اسراء / 111; 10. مریم / 88;11. فرقان / 2 و....

 

این آیات و آیات دیگر به صراحت بیان مى کند که خداوند فرزندى ندارد و سزاوار و شایسته نیست که فرزند داشته باشد و منزه است از این که فرزندى داشته باشد.

 

  آیه ى شریفه ى 4 از سوره زمر (لو اراد الله ان یتخذ ولداً...) نیز به روشنى دلالت بر این مطلب دارد که خداوند فرزندى ندارد، چرا که کلمه ى «لو» غالبا براى امتناع به کار مى رود. مرحوم علامه طباطبائى مى فرماید: «جمله" لَوْ أَرادَ اللَّهُ أَنْ یَتَّخِذَ وَلَداً" جمله‏اى است شرطیه و به خاطر این که کلمه" لو" که دلالت بر امتناع مدلول خود دارد، بر سر آن آمده مى‏فهماند که چنین چیزى ممکن نیست.» و به آن "فرض محال" نیز مى گویند و به خاطر این که کلمه ى "لو" که دلالت بر امتناع دارد بر سر آن آمده، مى فهماند که چنین چیزى ممکن نیست.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۹
Seyed Mohammad Alavian

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی