رحمت للعالمین

جواب به شبهات اینترنتی سایت زندیق

رحمت للعالمین

جواب به شبهات اینترنتی سایت زندیق

چند فرشته بر مریم فرستاده شده بودند؟

جمعه, ۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۳۳ ق.ظ

بسم الله

منبع : کلام وحی

این مطلب، یکی از شصت شبهه مطرح شده در مقاله ی  "شصت تنافض در قرآن" است .(برای دیدن لیست جواب ها اینجا کلیک کنید)

2)چند فرشته برای مریم فرستاده شده بودند؟

وقتی قرآن در مورد باردار شدن مریم و میلاد مسیح در (سوره 3 آیه 42 و 45) راجع به چندین فرشته صحبت میکند اما در (سوره 19 آیه 17-21) تنها از یک فرشته صحبت میکند.

در جواب به این تناقض ابتدا این آیات رو با معنیشون براتون می ذارم :

سوره ی مبارکه ی آل عمران ( 3 ) ، آیه ی 42

وَ إِذ قَالَتِ المَلئِکَةُ یَا مَریَمُ إِنَّ اللّهَ اصطَفیکِ وَ طَهَّرَکِ وَاصطَفیکِ عَلَی نِسَاءِ العَالَمِین

ترجمه ی فولادوند : و یاد کن هنگامی را که فرشتگان گفتند : « ای مریم ، خداوند تو را برگزیده و پاک ساخته و تو را بر زنان جهان برتری داده است .»

سوره ی مبارکه ی آل عمران ( 3 ) ، آیه ی 45

إِذ قَالَتِ المَلئِکَةُ یَا مَریَمُ إِنَّ اللّهَ یُبِشِّرُکِ بِکَلِمَةٍ مِّنهُ اسمُهُ المَسِیحُ عِیسَی ابنُ مَریَمَ وَجِیهاً فِی الدُّنیَا وَ الآخِرَةِ وَ مِنَ المُقَرَّبِین

ترجمه ی فولادوند : یاد کن هنگامی را که فرشتگان گفتند : « ای مریم ، خداوند تو را به کلمه ای از جانب خود که نامش مسیح ، عیسی بن مریم مژده می دهد ، در حالی که او در دنیا و آخرت آبرومند و از مقربان درگاه خداست.

سوره ی مبارکه ی مریم (19 ) ، آیات 17 ـ 21

فَاتَّخَذَتْ مِنْ دُونِهِمْ حِجاباً فَأَرْسَلْنا إِلَیْها رُوحَنا فَتَمَثَّلَ لَها بَشَراً سَوِیًّا

ترجمه ی فولادوند : و در برابر آنان پرده‏اى بر خود گرفت. پس روح خود را به سوى او فرستادیم تا به (شکل) بشرى خوش‏اندام بر او نمایان شد.

قالَتْ إِنِّی أَعُوذُ بِالرَّحْمنِ مِنْکَ إِنْ کُنْتَ تَقِیًّا

ترجمه ی فولادوند : (مریم) گفت: (اگر پرهیزگارى، من از تو به خداى رحمان پناه مى‏برم.)

قالَ إِنَّما أَنَا رَسُولُ رَبِّکِ لِأَهَبَ لَکِ غُلاماً زَکِیًّا

ترجمه ی فولادوند : گفت: (من فقط فرستاده پروردگار توام، براى اینکه به تو پسرى پاکیزه ببخشم.)

قالَتْ أَنَّى یَکُونُ لِی غُلامٌ وَ لَمْ یَمْسَسْنِی بَشَرٌ وَ لَمْ أَکُ بَغِیًّا

ترجمه ی فولادوند : گفت: (چگونه مرا پسرى باشد با آنکه دست بشرى به من نرسیده و بدکار نبوده‏ام؟)

قالَ کَذلِکِ قالَ رَبُّکِ هُوَ عَلَیَّ هَیِّنٌ وَ لِنَجْعَلَهُ آیَةً لِلنَّاسِ وَ رَحْمَةً مِنَّا وَ کانَ أَمْراً مَقْضِیًّا

ترجمه ی فولادوند:گفت: ((فرمان) چنین است، پروردگار تو گفته که آن بر من آسان است، و تا او را نشانه‏اى براى مردم و رحمتى از جانب خویش قرار دهیم، و (این) دستورى قطعى بود.):

در آیه ی 42 سوره ی مبارکه ی آل عمران ، ملایکه برگزیده بودن و پاک بودن حضرت مریم را بشارت می دهند ، اما در آیه ی 45 سوره ی مبارکه ی آل عمران و آیات 17 ـ 21 سوره ی مریم آمدن حضرت مسیح ( ع ) را به حضرت مریم ( ع ) بشارت می دهند .که موضوع آیه ی 42 سوره ی مبارکه ی آل عمران با آیات دیگه مربوط نیست و هر کدام چیزی را بشارت می دهند بنابراین تا اینجا هیچ تناقضی وجود ندارد.

ولی درباره ی آیات 45 سوره ی مبارکه ی آل عمران و آیات 17 ـ 21 سوره ی مبارکه ی مریم

جواب این مسأله که چرا در آیه ی 45 سوره ی مبارکه ی آل عمران از ملایکه ولی در آیه ی 17 ـ 21 سوره ی مبارکه ی مریم از یک ملک صحبت می شه رو صریحا " علامه طباطبایی در تفسیر المیزان آورده اند که من براتون اینجا می ذارم.

ترجمه تفسیر المیزان جلد 14 صفحه 46 و 47 ( تفسیر آیات 16 _ 21 سوره ی مبارکه ی مریم )

و اگر بگوئى در سوره آل عمران قضیه را به چند ملک نسبت داده در جواب مى گوئیم : اگر با آیات مورد بحث تطبیق شود هیچ شکى باقى نمى ماند که سخن ملائکه با مریم که در سوره آل عمران آمده عینا همان کلامى است که در آیات مورد بحث به روح نسبت داده ، و اگر کلام جبرئیل را به ملائکه نسبت داده از قبیل نسبت کلام یک نفر از قومى به همه قوم است ، چون همه در آن کلام و یا در سنت و عادت و خلقت موافقت و شرکت دارند.

و در قرآن از این قبیل تعبیرات زیاد است ، مانند آیه ((یقولون لئن رجعنا الى المدینه لیخرجن الاعز منها الاذل (( که با اینکه گوینده سخن یک نفر بوده به جمع نسبت مى دهد.

و نیز مانند ((و اذ قالوا اللّهم ان کان هذا هو الحق من عندک فامطر علینا حجاره من السماء(( با اینکه گوینده آن یک نفر بوده.

ولی به فرض یک درصد هم بگیم ادعای این سایت درسته که در آیه ی 45 سوره ی مبارکه ی آل عمران از چندین ملک و در آیات 17 ـ 21 سوره ی مبارکه ی مریم هم از یک ملک صحبت شده باز هم تناقضی نیست چون که :

اولا " : در آیات 17 ـ 21 سوره ی مبارکه ی مریم از جبرئیل صحبت شده ، یعنی منظور از « روحنا » ( با توجه به تفاسیر و ترجمه ها ) جبرئیل می باشد که در چندین آیه ی دیگر هم جبرئیل با لفظ روحنا خطاب شده ، اما در آیه ی 45 سوره ی مبارکه ی آل عمران از فرشتگان ، که این آیات خود نشان دهنده اینه که ملائک از جبرئیل فرمان می گیرند که این نکته هم در کتاب خلاصه ی تفاسیر و المیزان جناب عباس پور یوسف اشاره شده است.

ثانیا " : آیا امکان ندارد خودمون یک خبر خوش را از زبان چندین نفر بشنویم ؟

آیا شنیدن بشارت آمدن حضرت عیسی ( ع )( خبر به این مهمی ) هم از زبان جبرئیل و هم از زبان چندین ملک دیگه جای تعجب دارد ؟ آیا دلیلی در تناقض قرآن است ؟ یا دلیلی بر اینه که معجزه نیست ؟

خودتون منصفانه قضاوت کنین.

این هم چندین دلیل محکم با منابع محکم تر برای رفع این تناقض ، فکر می کنم مدیر وبلاگ گرانوم باید دامنه ی منابعشون رو گسترده تر کنن تا واقعا" متوجه حقایق بشن ، هر چند که من فکر می کنم ایشون نخوابیدن ، بلکه خودشونو به خواب زدن .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۲۷
Seyed Mohammad Alavian

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی